Sponsor-/ participatiemogelijkheden


Deelname aan deze Roeisloepenrace is voor de roeiers kosteloos! De middelen ten gunste van ons goede doel de K.N.R.M. worden bijeengebracht door middel van participatiebijdragen van bedrijven die hun naam verbinden aan een Roeisloep en daarmee pakket A (zie overzicht) afnemen. Het wordt daarmee uw sloep in deze wedstrijd, welke overigens door ons als lid van de Federatie Roeisloepen Nederland officieel wordt georganiseerd en na 2 succesvolle edities volgend jaar ook officieel mee gaat tellen in de landelijke competitie!


U wordt als afnemer van pakket A verder om 12.00 uur feestelijk ontvangen in restaurant de Buren. U kunt kennismaken met uw roeiteam en kunt verder genieten van een welkomstlunch, waarna u vanaf het voormalig reddingsschip de ‘Juliana’ de start van de roeisloepen kunt volgen. U vaart daarna langs een deel van de route waarbij de sloepen uitbundig aangemoedigd kunnen worden. U bent uiteraard op tijd terug voor de finish van de roeisloepen om uw bemanning te feliciteren met de door hun geleverde inspanning.

In de tussentijd hebben de voorronden plaatsgehad van de drakenbootraces, waarbij u vanaf het boven het water gelegen terras van De Buren getuige kunt zijn van de spectaculaire halve finales en Grande Finale!
Afsluitend wordt na de prijsuitreikingen een heerlijke BBQ verzorgd door De Buren waarvan u onder het genot van een drankje kunt genieten en kunt netwerken met de andere aanwezigen.

Drakenbootraces

U kunt ook als bedrijf/ familie/ sportteam/ buren of vriendengroep meedoen met onze spectaculaire Drakenbootraces door pakket C af te nemen. U kunt zich voor slechts € 1.000 verzekeren van een fantastische ochtend of middag. Ochtendprogramma is van 10.15-13.15 uur (afsluitende lunch), het middagprogramma is van 14.15-17.15 uur (afsluitende BBQ).
U neemt deel met 7 personen, waarvan 6 roeiers en 1 trommelaar.

Wij, Rotaryclub Voorne aan Zee zoeken UW deelname om dit evenement wederom ten gunste van ons goede doel tot een succes te kunnen maken! Geen deelnemers betekent geen opbrengsten voor ons goede doel de K.N.R.M.! Kortom: Mis deze ‘BOOT’ niet!

 

  • Zie verderop deze pagina het overzicht van alle participatiemogelijkheden, waaronder ook adverteren in ons Programmaboek.
  • Opbrengst ten goede van K.N.R.M. en Hellevoetse Reddingsbrigade

 

Wij hopen uw inschrijving binnenkort te mogen ontvangen!

Na uw inschrijving volgt een bevestigingsmail met nadere details over het programma. Mocht u ondertussen vragen hebben, neem dan contact op via mail organisatie@hellevoetsluismaritiem.nl

Met vriendelijke groet,
Jan den Hartog
Voorzitter organisatiecomité Hellevoetsluis Maritiem

 


Overzicht sponsormogelijkheden en sponsorpakketten

 

HELLEVOETSLUIS MARITIEM 2023 participatie mogelijkheden
PDF – 537,9 KB 143 downloads
Sponsorpakketten 2023
PDF – 600,8 KB 138 downloads

Inschrijfformulieren sponsorbijdragen

 

Inschrijf Formulier Advertenties
PDF – 74,2 KB 118 downloads
Inschrijf Formulier Roeiregatta
PDF – 68,6 KB 108 downloads
Inschrijf Formulier Drakenboot
PDF – 64,3 KB 111 downloads