Sponsormogelijkheden

Wij zijn verheugd te melden dat na de successen van de 1e 2 edities in 2022 en 2023, Hellevoetsluis Maritiem met hoofdsponsor SHORETENSION editie 2024 van het evenement Hellevoetsluis Maritiem organiseert.

Op zaterdag 6 juli 2024 zullen weer de Sloeproeiregatta Haringvliet en Drakenbootraces plaatsvinden in combinatie met heerlijke catering. Ook deze keer ten behoeve van de goede doelen de K.N.R.M. en Hellevoetse Reddingsbrigade.

In vorige edities zijn dankzij uw deelname mooie bedragen bij elkaar gebracht, waarmee de K.N.R.M. locatie Ouddorp en Stellendam o.a. een warmtebeeld camera hebben kunnen aanschaffen, welke minimaal 5 extra geredde levens per jaar betekent. Dit jaar viert de K.N.R.M. bovendien haar 200-jarig bestaan!

SLOEPROEIREGATTA

De Haven van Hellevoetsluis heeft een roemrijk verleden. Admiraal Michiel de Ruyter bracht er zijn oorlogsbuit, het Engelse vlaggenschip de Royal Charles binnen. Piet Hein zijn op de Spanjaarden veroverde zilvervloot. Stadhouder Willem III vertrok er samen met zijn vrouw Mary vandaan om met ruim 250 schepen de Engelse koning Jacobus te verjagen en zo zelf koning van Engeland te worden. 

In deze prachtige historische omgeving starten en finishen we de Sloeproeiregatta. Het startschot wordt om 14.30 uur gegeven waarna een race van 15 kilometer volgt. Onderweg roeit men vanuit Hellevoetsluis richting één van de indrukwekkendste Hollandse Deltawerken, namelijk de Haringvlietdam. Als de haven van Stellendam in zicht is, gaat men bakboord uit richting Middelharnis om dan vervolgens weer richting
de kenmerkende Vuurtoren van Hellevoetsluis te varen waar de finish plaatsvindt in de Vestinghaven. 

De voormalige mijnenveger AMS 60 Bernisse zal hierbij in de haven van Hellevoetsluis fungeren als start- en finishpunt.

Deelname aan deze Roei Sloepregatta is voor de roeiers kosteloos! De middelen ten gunste van onze goede doelen de K.N.R.M. en Hellevoetse Reddingsbrigade worden bijeengebracht door middel van participatie bijdragen van bedrijven die hun naam verbinden aan een Roeisloep en daartoe pakket Roeisloep (zie overzicht verderop) afnemen. Het wordt daarmee uw sloep in deze wedstrijd, welke overigens door ons als lid van de Federatie Sloeproeien Nederland wordt georganiseerd en die dit jaar ook officieel meetelt in de landelijke competitie!

U wordt als afnemer van pakket Roeisloep vanaf 12.00 uur feestelijk ontvangen in restaurant De Buren. U kunt kennismaken met uw roeiteam en kunt verder genieten van een welkomstlunch, waarna u vanaf de voormalig mijnenveger AMS 60 Bernisse de start van de Roeisloepen kunt volgen. U kunt daarna op één van de daarvoor beschikbare boten langs een deel van de route varen waarbij de roeisloepen uitbundig aangemoedigd kunnen worden. U bent uiteraard op tijd terug voor de finish van de Roeisloepen om uw bemanning te feliciteren met de door hun geleverde inspanning. In de tussentijd vinden de voorronden plaats van de Drakenbootraces, waarvan u vanaf het
boven het water gelegen VIP-terras van restaurant De Buren getuige kunt zijn. Spectaculaire halve finales en Grande Finale vinden aansluitend plaats. De gehele tijd kunt u genieten van een natje en droogje!


Ten slotte wordt na de prijsuitreikingen een heerlijke BBQ verzorgd door De Buren waarvan u onder het genot van een drankje kunt genieten en kunt netwerken met de andere aanwezigen.

DRAKENBOOTRACES

U kunt ook als bedrijf/ familie/ sportteam/ buren of vriendengroep meedoen met onze spectaculaire Drakenbootraces door pakket Drakenboot (zie overzicht) af te nemen. Zie voor beelden van vorig jaar onze website www.hellevoetsluismaritiem.nl


U kunt zich voor slechts € 1.000,- (ex BTW) verzekeren van een fantastische middag! Het programma start vanaf 12.00 uur met een heerlijke lunch in De Buren, waarna van 14.45 – 17.30 uur de voorrondes, halve finale en finale plaatsvinden. Hierna hebben we de prijsuitreikingen en kan genoten worden van de afsluitende BBQ.

U neemt deel met 7 personen, waarvan 6 roeiers en 1 trommelaar.

Wij, van de organisatie van Hellevoetsluis Maritiem en hoofdsponsor SHORETENSION, vragen UW deelname om dit evenement wederom ten gunste van onze goede doelen tot een succes te kunnen maken! Geen deelnemers betekent geen opbrengsten voor onze goede doelen de K.N.R.M. en Hellevoetse Reddingsbrigade!

Kortom: Mis deze ‘BOOT’ niet!


Zie onderstaand overzicht voor de participatiemogelijkheden:


Overzicht sponsormogelijkheden en sponsorpakketten

 

Participatiemogelijkheden Hellevoetsluis Martiem 6 Juli 2024 Versie April Pdf
PDF – 833,5 KB 49 downloads

Inschrijfformulieren sponsorbijdragen

 

Inschrijf Formulier Sponsoring Roeisloep 2024
PDF – 58,8 KB 60 downloads
Inschrijf Formulier Drakenbootraces 2024
PDF – 58,1 KB 56 downloads
Inschrijf Formulier Advertentie Programmaboek 2024
PDF – 27,7 KB 52 downloads

Voorbeeld programmaboek (2023)

Programmaboekje 2024 volgt binnenkort

 

Hellevoetsluis Maritiem Programmaboek 2023
PDF – 12,0 MB 60 downloads