Sponsors


Vorig jaar heeft Rotaryclub Voorne aan Zee het idee gelanceerd om een Sloeproeiregatta te organiseren op het Haringvliet. Helaas gooide Corona toen roet in het eten.


Om er dit jaar een mooi evenement van te maken is besloten om ook ShoreTension (hoofdsponsor) Drakenbootraces aan het programma toe te voegen. Dit alles t.b.v. fondsenwerving voor de KNRM en de lokale reddingsbrigade, maar dit lukt niet zonder uw deelname.


Dit evenement in de vesting van Hellevoetsluis is een perfecte gelegenheid voor naamsbekendheid door o.a. het bedrijf aan een wedstrijdsloep te koppelen, uw zakenrelaties uit te nodigen en het spektakel als VIP-gast bij te wonen. Maar er is meer, deelname aan de Drakenbootraces met een aantal collega’s/ vrienden/clubgenoten is ook mogelijk. Hoe leuk is dat niet voor teambuilding? Tot slot wordt dit alles afgesloten met een gezellige barbecue op de kade in de vesting.


De roeiregatta valt samen met een ander evenement in deze periode, te weten de World Predator Classic. Een mooie samenloop van evenementen om Hellevoetsluis maritiem meer mee op de kaart te zetten.


Het is ons plan dat Hellevoetsluis Maritiem een jaarlijks terugkerend evenement wordt waar men graag bij wil zijn.


Hieronder een uiteenzetting van dit unieke evenement:

Zaterdag 2 juli 2022

  • Om 13:15 is de start van de roeiregatta, Kies je voor sponsorpakket A dan ga je op de prachtige partyboat KRVE 71 mee het Haringvliet op om de door jou gesponsorde sloep, voorzien van bedrijfsvlag te volgen en aan te moedigen.
  • Om 13:30 start de ShoreTension drakenboten race. Een unieke kans om met de collega’s/vrienden/ clubgenoten deze sportieve challenge aan te gaan. In de boot is plaats voor 6 roeiers en een trommelaar. Een heel spektakel opgeluisterd met muziek en natuurlijk voor de start wordt een echte drakendans opgevoerd. Na de prijsuitreiking rond 17:45 kun jij met jouw team genieten van een feestelijke barbeque in de vesting van Hellevoetsluis.
  • Eind van de middag vinden de prijsuitreikingen van de diverse onderdelen plaats en is er een feestelijke barbecue in de vesting van Hellevoetsluis.

 

Dat belooft dus een drukke en gezellige boel in de vesting van Hellevoetsluis te worden!

In onderstaand sponsorformulier worden alle opties duidelijk op een rijtje gezet. 

Steun de goede doelen, vier uw maritieme triomf en maak er een unieke dag van met relaties, collega’s, clubgenoten, familie en vrienden. Kortom: mis deze boot niet!

Wij hopen uw inschrijving binnenkort te mogen ontvangen!

Na uw inschrijving volgt een bevestigingsmail met nadere details over het programma. Mocht u ondertussen vragen hebben, neem dan contact op via mail secretaris@rcvoorneaanzee.com


Met vriendelijke groet,
Rotary club Voorne aan Zee

Jan den Hartog
Voorzitter organisatiecomité Hellevoetsluis Maritiem


Sponsorbrief Hellevoetsluis Maritiem 2022 V 2 0
PDF – 299,0 KB 45 downloads
sponsorpakket
PDF – 247,2 KB 43 downloads