Hoofdprijs Drakenbootraces:

Offshore experience!!

Voor de winnaar van de Drakenbootraces hebben we een mega te gekke 1e prijs, aangeboden door STC NEXTje gaat met je team (tot max 20 personen) op een onderling te bepalen dag een offshore experience meemaken! hoe gaaf is dat!!

De deelnemers gaan na een korte uitleg het training bad in om overlevingstechnieken op zee aan te leren waarbij de groep ook als geheel gaat functioneren. STC NEXT beschikt over een overdekt zwembad waar ze door middel van golfslag, wind, regen en bliksem-simulatie een spectaculaire situatie kunnen simuleren. Een realistische ervaring in een gecontroleerde omgeving. STC NEXT beschikt over ruime kleedkamers en lockers en is er de mogelijkheid om na de experience te douchen. Het is raadzaam een setje droge onderkleding of zwemkleding mee te brengen. Indien een deelnemer niet wenst deel te nemen is dat uiteraard geen probleem. Niets is verplicht en niemand wordt gedwongen.

Deze hoofdprijs is voor een team van maximaal 20 personen en op een nader te bepalen datum in overleg met STC NEXT in te plannen.


STC NEXT is de NEXT step voor iedere professional in elke haven die zichzelf altijd wil blijven ontwikkelen. Altijd en overal. Vandaag, morgen, volgende week, een heel leven lang.

STC NEXT locatie Heijplaat is de locatie voor de verplichte veiligheidstrainingen, denk hierbij aan VCA / STCW / OPITO / NOGEPA / GWO trainingen maar ook de veiligheidsmaatwerk trainingen zijn erg in trek.

Zo verzorgen wij teambuilding trainingen, veilig werken langs het water, lifejacket trainingen en zijn wij ook de juiste partner voor BHV en EHBO cursussen.

Interesse : bel 0800 3800 030 voor meer informatie en/of check stc-bv.nl